english slovak
:: O nás
:: Novinky
:: Akí sú
:: Štandardy
:: Naše psy
:: Naše fenky
:: Šteniatka
:: Vrhy
:: Galéria
:: Kontakt
:: Odkazy
 
Medzinárodná výstava psov všetkých plemien FCI - CACIB Nitra 03.11. 2007

03.11.2007 sme sa zúčastnili MVP v Nitre, bola to naša predposledná výstava v r. 2007 na Slovensku a hlavne výborná príprava na nedeľnú Klubovú výstavu Klubu chovateľov teriérov a foxteriérov.
Zaujímavá bola hlavne trieda mladých, v ktorej bolo prihlásených 14 psov, počet bol tak veľký, že rozhodca musel rozdeliť posúdenie tejto triedy na dve časti. V prvej časti sa Aslan veľmi krásne predviedol, ale v finálnej časti už začínal mať toho plné zuby a už ho tak veľmi držať výstavný postoj nebavilo, napriek tomu po veľmi napínavom spôsobe vyraďovania, sme s Aslanom odišli z kruhu tesne pred záverečnou päťkou, ktorá bojovala o poradie, CAJC získal brat našej Zolly - ZZ Top Fransimo Bohemia. Master Blaster získal V1, CAC v triede šampiónov v konkurencii najúspešnejšieho stafordšírskeho bulteriéra ČR za rok 2006, skvelý výsledok a jeho prvý CAC v triede šampiónov.
Zolla Fransimo Bohemia získala výbornú v triede mladých.


Hodnotenie : Master Blaster Fransimo Bohemia   Trieda šampiónov : Výborný 1, CAC
Rozhodca : Katalin Radvánszky, HU
Posudok : Pes dobrej veľkosti a typu s dobrou hlavou, dobrá horná línia, ale mierne dlhší chrbát, vhodný chrbát a predhrudie, strmé zadné zauhlenie, dobrý pohyb.

Hodnotenie : Zolla Fransimo Bohemia   Trieda mladých : Výborná
Rozhodca : Katalin Radvánszky, HU
Posudok : Suka s vyhovujúcou veľkosťou, príliš dlhá a úzka hlava, dobrá horná línia a chrbát, dobré končatiny a zauhlenie, pohyb vpredu široký a vzadu úzky.

Hodnotenie : Aslan Crazy Magic   Trieda mladých : Výborný
Rozhodca : Katalin Radvánszky, HU
Posudok : Pes dobrého typu, dobrá hlava, typická horná línia, dobré končatiny a zauhlenie, temperamentný pohyb.